amx
16.3.2020talotekniikka, av-integraatio, dmx, rs232, releohjaus, käyttöpääte, amx, extron, ilmastoin ohjaus, pimennysverhojen ohjaus

Kokous­ti­lan in­tegroin­ti ta­lo­tek­niik­kaan

Myös va­lais­tus­ta, il­mas­toin­tia ja pi­men­nys­ver­ho­ja voidaan ohjata esi­tys­lait­teis­ton avulla.

Kokoustilan kuvan- ja äänenesitys ei ole ainoa toiminto, jota esityslaitteistolla voidaan ohjata. Tilan pimennysverhot, valaistus, ilmastoinnin ohjaus tai vaikka tarjoilutilaukset voidaan integroida esityslaitteistoon. 


Esityslaitteiston ja talotekniikan hallinta onnistuu lisäämällä kokoustilan laitteistoon käyttöpääte, joka ohjaa haluttuja laitteita joko verkon yli tai erilaisten ohjausrajapintojen kautta; releillä, RS232-ohjauksilla, IR-ohjauksilla, DMX-protokollalla ja niin edelleen. Kaikkiin tarvittaviin ohjauksiin löytyy koetellut ratkaisut. 


Onnistunut talotekniikan integrointi edellyttää ennakkosuunnittelua. Saatetaan tarvita kaapelointeja ryhmäkeskuksiin tai ris­ti­kyt­ken­tä­ti­loi­hin. Hyvä toteutus syntyykin yhteistyönä tilojen käyttäjän, AV-laitetoimittajan ja mahdollisen  muun urakoitsijan, vaikkapa sähköurakoitsijan kesken. Lopputulos on vaivan arvoinen; onnistunut AV-integrointi tuntuu häivyttävän laitteiston taka-alalle, ja käyttäjä voi keskittyä siihen tärkeimpään: hyvän esityksen toteuttamiseen yleisölleen tai asiakkailleen.
av-ohjausjärjestelmät
DSPL, esitystekniikkaa sinulle, kaikki av kokoustilaan

Hannu Niemi

YH­TEYS­TIE­DOT

DSPL ESITYSTEKNIIKKA


dspl.fi

info@dspl.fi


Ritalankatu 31

33400

Tampere


Helpdesk:

support@dspl.freshdesk.com


© Coaxial OY